JOTTA KONEET TOIMISIVAT VARMEMMIN!

Kuopion Konehuolto Ky on maanrakennuskoneiden ja niiden oheislaitteitten korjaukseen ja huoltoon erikoistunut yritys.

Huolto, korjaus ja kunnossapito

Korjaamme, huollamme ja ylläpidämme konekantanne joko jatkuvalla ylläpitosopimuksella tai tapauskohtaisesti. Huolto ja korjaustyön tehdään vuosikymmente kokemuksella ja nykyaikaisilla työvälineillä.

Varaosat

Meiltä saatte kattavan valikoiman varaosia kaivinkoneisiin ja pyöräkuormaajiin mm. alennusvaihteet, vetomoottorit, käännönmoottorit, hydraulipumput, käännönalennusvaihteet, hydrauliLohkot, sylinterit, lauhduttimet sekä jarrujen osat.

Toimitamme varaosat suoraan kotiovellesi tai vaihtoehtoisesti noudettavaksi toimipisteestämme.

Suodattimet

Kauttamme saatava suodattimet konemerkistä riippumatta kilpailukykyiseen hintaan. Suodattimet toimitetaan suoraan maahantuojalta joten voimme varmistaa aina nopeat toimitukset ja tavara ei lopu kesken.

Meille on tullut tutuksi monet tuotemerkit 

Meillä on pitkä kokemus Rototilt laitteiden myynnistä, asennuksesta sekä huollosta. Kauttamme saa niihin liittyvät palvelut sekä varaosat. Lue lisää Rototiltistä.

Pitkänajan kokemus Hyundai maansiirtokoneista suomentelakoneen sopimuskorjaamona.

http://www.telakone.com

Takeuchit suunnitellaan ja valmistetaan Japanissa. Takeuchi on aloittanut minikaivinkoneiden valmistuksen jo 1971. Minikaivinkoneet on juuri se tuote, josta Takeuchi tunnetaan parhaiten. Minikaivinkoneita tehdään noin 1200 kpl per kuukausi myytäväksi ympäri maailmaa. Takeuchilla on tarjota koneita alle 1 tonnista aina 14 tonniin asti. Toimimme sopimuskorjaamona.

http://www.honkatrading.com/

Pitkänlinjan kokemus iskuvasaroista Rammer, Sandvik, Soosan, Atlas, Krupp yms.

http://www.rammer.com

Suodattimet merkistä riippumatta kaikkiin koneisiin ja laitteisiin.